Zoeken naar mijn website

mijn website
 
Leer zelf je eigen website te bouwen.
Templates tools en technieken om zelf met weinig kosten en op eigen kracht een goede professionele website te bouwen! Tegenwoordig kun je als zzper echt niet meer zonder eigen website. En ook als kleine vereniging of stichting bijvoorbeeld is een website eigenlijk onmisbaar. En dat moet natuurlijk een website zijn die er heel representatief uitziet die op alle apparaten goed te bekijken is en die je zelf bijhouden kunt.
Hoe log ik in op mijn WordPress website?
15 reacties op Hoe log ik in op mijn WordPress website? 25 januari 2017 om 1526. beste ik heb een website via wordpress en kan inloggen op mijn mail die via de website loopt via mijn telefoon. Kan ik ook op een computer rechtsstreeks inloggen op de mail? hoe kan ik op een andere telefoon de mailbox koppelen? 20 januari 2017 om 1857. Kun je WordPress een snelkoppeling geven op je bureaublad anders moet je eerst weer naar outlook om in te loggen. 23 januari 2017 om 0847. Dank voor je vraag. Je kunt een snelkoppeling in je browser maken van de wordpress url. Dan kun je er snel naartoe via je browser.
Hoe verhuis ik mijn website? Antagonist Help.
Handleiding Vragen over het beheren van een website Algemene vragen over webhosting. Hoe verhuis ik mijn website? Hoe verhuis ik mijn website? Wanneer je een bestaande website van een andere partij naar het pakket bij ons wilt verhuizen dan zul je in de meeste gevallen zowel de bestanden van de website zelf als de database van je website moeten overzetten. Hieronder kan je een stappenplan terugvinden die je voor deze procedure kan aanhouden. Mocht je vragen hebben over een van de onderstaande stappen of loop je ergens spaak stuur dan gerust een e-mail naar support@antagonist.nl voor meer informatie.
Webnode Kan ik mijn website adres veranderen?
Kan ik mijn website adres veranderen? Als u eenmaal uw website gecreëerd heeft kan de domeinnaam niet veranderd worden. Welke opties heb ik? U kunt een nieuwe website onder een nieuw adres registreren. In een Webnode account is het mogelijk om meerdere websites te creëren. Als u de naam van uw website wilt veranderen kunt u uw domein toewijzen mijnweb.nl aan uw website. U kunt dit doen via de administratie binnen uw website in de sectie Domeinbeheer. Het adres zal dan bijvoorbeeld www.mijnweb.nl zijn zonder Webnode in de adresbalk.
Met onze Gratis Web Site Builder een website maken!
Maak je keuze uit een van de diverse kant-en-klare templates en ontwerpen. Je kunt ze gemakkelijk bewerken en onderdelen toevoegen bewerken verwijderen of verslepen. Hierdoor heb je in een handomdraai een unieke en stijlvolle website gemaakt. Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups. Je website is zo uiterst zorgvuldig beveiligd. Bij elke domeinnaam die je registreert krijg je een gratis website van MijnWebsite. Wil je liever een complete website? Vanaf het Groot-pakket beschik je over de uitgebreide versie van MijnWebsite. Kies hieronder het hostingpakket met. MijnWebsite-specificaties dat bij je past. Hostingpakket Klein en Normaal Groot Extra Groot. Aantal paginas Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt.
Mijn Website ACTIVE 24 NL.
38 Betalingsmethoden Authorize.Net SIM American Express ePay Dwolla Paypal Sage Pay meer. Wat is Mijn Website? Met Mijn Website bouwt U dé website die uw bedrijf nodig hebt. Maak zelf een elegante website zonder kennis van design of techniek. Geen technische kennis nodig! Maak uw eigen website met eenvoudige drag-and-drop functies. Alles wat U nodig hebt in één klik. Publiceer op verschillende plekken. Breidt uw online identiteit snel en eenvoudig uit. Publiceer en bewerk uw website in één keer op verschillende platforms mobiele telefoons Facebook en het web. Alle Mijn Website pakketten zijn inclusief bezoekersstatistieken.

Contacteer ons